Ning Ati Senengku Kowe_Ratu Eka Bkj -->

Ning Ati Senengku Kowe_Ratu Eka Bkj

ZuperEka
Friday, August 21, 2020

 


Ning Ati Senengku Kowe

Songwriter_@Ratu Eka Bkj


YouTube = https://youtu.be/ux6wP-Tw5Eo 



OPENING

Biarkan……

Aku nyenengi kowe

Ning atiku wae

Meski kowe ora ngerteni….

Bene…..

Aku tulus nyenengi kowe

Meski kowe ora perduli…..

Huooooooo……

Aku….



REFF

Sitik-sitik wae 

Aku ngewei perhatian kowe

Emoh akah-akeh…..

Bukane ora cinta

Tapi ku pingin kamu merindu


Sitik-sitik wae 

Aku ngewei perhatian kowe

Emoh akah-akeh…..

Bukane ora cinta

Tapi ku pingin kamu merindu



CLOSING

Biarkan aku nyenengi kowe

Ning atiku wae

Tanpo…..

Kowe ngerteni…….

Aku wis bahagia

Yen kowe senyum




DUKUNG SITUS INI YA PEMIRSA, SUPAYA KAMI SEMANGAT UPLOAD CONTENT DAN BERBAGI ILMU SERTA MANFAAT.

DONASI DAPAT MELALUI BERIKUT INI =

0177-01-042715-50-9

EKA APRILIA.... BRI...

0895367203860

EKA APRILIA, OVO